011 - 19 44 80 info@imeab.se

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Ansök till någon av tjänsterna nedan.

Finns inte din roll?
Skicka en spontanansökan till info@imeab.se

Lediga jobb hos IME AB

ELINSTALLATION/AUTOMATION

Vill ni ha ett omväxlande och intressant jobb som elektriker på elavdelningen vid IME AB?
Vi letar efter er som gillar tekniska utmaningar och har några års erfarenhet av att jobba inom industrin, som serviceelektriker eller liknande arbetsuppgifter. Vi erbjuder er en plats i ett framgångsrikt team på ett företag i frammarsch. IMEs ledstjärna är att med bred erfarenhet och spetskompetens ge våra kunder den bästa totala lösningen för tillverkning, montage och installation, service samt underhåll.

Arbetsuppgifter som elektriker
Du som elektriker hos IME planerar, samordnar och utför uppdrag åt IME:s kunder på plats i kundens lokaler.
Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna består av allt från projektering, nyinstallation och driftsättningar till felsökningar, underhåll och service. Viss arbetsberedskap-/jourtjänstgöring kan ingå i våra åtaganden. Att Du och dina arbetskamrater trivs tillsammans och att vi har kul och trevligt på jobbet är vår filosofi och en del av vår framgång.

Kvalifikationer elektriker
Du har dokumenterade behörigheter med lägst gymnasienivå (elprogrammet), med inriktning elteknik, automation, installationsteknik eller motsvarande och en stabil teoretisk grund inom ellära. Du skall ha några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin som elektriker med arbetsuppgifter som el-underhåll, felsökning och installation eller arbete som serviceelektriker. Då våra kunder spänner över en stor teknisk bredd är det en stor fördel om du har ett intresse av att arbeta med både ny och äldre teknik. B-körkort är ett krav. Utifrån en säkerhetsaspekt kan du kommunicera på svenska, såväl i tal som i skrift.

Vill man även ta uppdrag utomlands så kan IME ha kortare uppdrag både inom och utom Europa.
Det är därför en fördel om du har god kunskap i tal skrift på engelska eller andra ”europeiska” språk och gärna med facktermer.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar problemlösning och är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar. Vi tror också att du har ett logiskt och strukturerat angreppssätt i felsökningssituationer och kan hantera att arbeta under tidspress vid t ex stillestånd.

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Claes Turesson på 011-19 44 83 eller Mats Turesson på 011-19 44 88.

Söker du som elektriker, märk ansökan ”Ansökan Industrielektriker”

Ansökan skickar du som personligt brev + cv till:
info@imeab.se

MEK, SVETS & MASKIN

Vi har fått fler kunder och söker fler svetsare/mekaniker till vårt team!

Dina arbetsuppgifter
Du som svetsare/mekaniker hos IME kommer jobba med tillverkning av olika svetsade konstruktioner enligt ritningsunderlag i vår verkstad samt montering hos kunder. Arbetet är fritt med ett stort mått av eget ansvar. Du är med och planerar, samordnar och utför uppdrag åt IME:s kunder på plats hos kund. Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna rör allt från projektering, tillverkning, nyinstallation och driftsättningar till underhåll av maskiner hos kund. Viss jourtjänstgöring ingår i våra åtaganden.

Kvalifikationer
God kunskap i ritningsläsning är ett krav. God kännedom om svetsning i svart samt rostfritt material. Svetsmetoder MMA, MIG/MAG samt TIG. Du har en stabil teoretisk grund inom mekanik. Du skall ha några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin. Vi har en variation av kunder med många olika moment och olika maskiner som ger en omväxlande vardag. Det kräver en viss teknisk bredd och det är därför en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med problemlösning och felsökning i både ny och äldre teknik. B-körkort är ett krav. Utifrån en säkerhetsaspekt kan du kommunicera på svenska, såväl i tal som i skrift.

Vill Du även ta uppdrag utomlands så har IME kontinuerligt kortare uppdrag både inom och utom Europa. Det är därför en fördel om du har god kunskap i tal skrift på engelska och gärna med facktermer.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar ordning och reda och tycker det är roligt med problemlösning. Du är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar.

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Erik Claesson på 011-300 42 54 eller Mats Turesson på 011-19 44 88.

Ansökan skickar du som personligt brev + cv till:
info@imeab.se

ADM

Inga lediga tjänster