011 - 19 44 80 info@imeab.se

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Ansök till någon av tjänsterna nedan.

Finns inte din roll?
Skicka en spontanansökan till info@imeab.se

Lediga jobb hos IME AB

INDUSTRIELEKTRIKER

Vill ni ha ett omväxlande och intressant jobb som elektriker på elavdelningen vid IME AB? Vi letar efter er som gillar tekniska utmaningar och har några års erfarenhet av att jobba inom industrin, som serviceelektriker eller liknande arbetsuppgifter. Vi erbjuder er en plats i ett framgångsrikt team i ett företag på frammarsch. IMEs ledstjärna är att med bred erfarenhet och spetskompetens ge våra kunder den bästa totala lösningen för tillverkning, montage och installation, service samt underhåll.

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Mats Johansson på 011-32 92 31 eller Claes Turesson på 011-19 44 83.

Arbetsuppgifter.
Du som elektriker hos IME planerar, samordnar och utför uppdrag åt IME:s kunder på plats i kundens lokaler. Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna består av allt från projektering, nyinstallation och driftsättningar till felsökningar, underhåll och service. Viss arbetsberedskap-/jourtjänstgöring kan ingå i våra åtaganden. Att Du och dina arbetskamrater trivs tillsammans och att vi har kul och trevligt på jobbet är vår filosofi och en del av vår framgång.

Kvalifikationer elektriker

Du har dokumenterade behörigheter med lägst gymnasienivå (elprogrammet), med inriktning elteknik, automation, installationsteknik eller motsvarande och en stabil teoretisk grund inom ellära. Du skall ha några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin som elektriker med arbetsuppgifter som el-underhåll, felsökning och installation eller arbete som serviceelektriker. Då våra kunder spänner över en stor teknisk bredd är det en stor fördel om du har ett intresse av att arbeta med både ny och äldre teknik. B-körkort för manuell växling är ett krav. Utifrån en säkerhetsaspekt kan du kommunicera på svenska, såväl i tal som i skrift.

Vill man även ta uppdrag utomlands så kan IME ha kortare uppdrag både inom och utom Europa. Det är därför en fördel om du har god kunskap i tal skrift på engelska eller andra ”europeiska” språk och gärna med facktermer.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar problemlösning och är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar. Vi tror också att du har ett logiskt och strukturerat angreppssätt i felsökningssituationer och kan hantera att arbeta under tidspress vid t ex stillestånd.

Vi ser fram mot din ansökan.

Märk ansökan ”Elektriker”

Ansökan skickar du som personligt brev + cv till:
info@imeab.se

ELEKTRIKER/APPARATSKÅPSBYGGARE

IME AB söker apparatskåpsbyggande elektriker. Är du elektriker med vana och kompetens att bygga apparatskåp, då är detta ett jobb för dig.

Till vår kombinerade el-/apparatskåpsverkstad behöver vi förstärkning av dig som har kunskap i att läsa ritning, förstå funktion och konstruktion samt god hantverksmässig färdighet. Vi bygger kundanpassade apparatskåp, ofta konstruerade och ritade av vår egen organisation, detta innebär att de skåp vi bygger är av mycket varierande typ, storlek och funktion.

Arbetet i verkstaden varierar över tiden och du måste därför trivas att både jobba intensivt tillsammans med andra kollegor eller enskilt där du själv får ansvar för bygget från ritning till färdigt skåp. Ibland sker byggnation på plats hos kunden.

För mer information kring tjänsten, kontakta Claes Turesson på 011-19 44 83.

Arbetsuppgifter.
Du som elektriker-/apparatskåpsbyggare hos IME bygger apparatskåp i vår egen el-/skåpsverkstad eller på plats hos någon av våra kunder. Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna består av allt från att läsa ritning, bygga, och i vissa fall även att utföra kompletteringar och ombyggnation på befintliga skåp hos kund. Viss arbetsberedskap-/jourtjänstgöring kan ingå i våra åtaganden. Att Du och dina arbetskamrater trivs tillsammans och att vi har kul och trevligt på jobbet är vår filosofi och en del av vår framgång.

Kvalifikationer elektriker

Du har dokumenterade behörigheter med lägst gymnasienivå (elprogrammet), med inriktning elteknik, automation, installationsteknik eller motsvarande och en stabil teoretisk grund inom ellära. Du skall ha några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin som elektriker med arbetsuppgifter som apparatskåpsbygge eller liknande. Då våra kunder spänner över en stor teknisk bredd är det en stor fördel om du har ett intresse av att arbeta med både ny och äldre teknik. B-körkort för manuell växling är ett krav. Utifrån en säkerhetsaspekt kan du kommunicera på svenska, såväl i tal som i skrift.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar problemlösning och är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar. Vi tror också att du har ett logiskt och strukturerat angreppssätt i felsökningssituationer och kan hantera att arbeta under tidspress vid t ex stillestånd.

Vi ser fram mot din ansökan.

Märk ansökan ”Apparatskåpsbyggare”

Ansökan skickar du som personligt brev + cv till:
info@imeab.se

MEK, SVETS & MASKIN

Nu söker vi svetsare/montörer!

Är du en duktig, driven och flexibel person som gillar utmaningar?
Vill du ingå i ett sammansvetsat gäng som vet hur man har kul på jobbet?
Du kan vara rätt person för oss!

I rollen som svetsare kommer du att tillverka detaljer, konstruktioner utefter ritning eller instruktion i vår svetsverkstad, Norrköping samt ute hos kund.
Vi arbetar enligt SS EN 1090 gällande bärande stålkonstruktioner.
Arbetet innefattar även montage och reparationsarbeten.

Kvalifikationer:
• Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Kunskap och erfarenhet inom ISO 3834 och SS EN1090 är meriterande.
• God kunskap inom ritningsläsning.
• Direktkontakt med kund kräver att du behärskar svenska språket i både tal och skrift.
• Godkända svetsarprövningar, utbildning i visuell kontroll är meriterande.
• B-Körkort är ett krav

Då IME arbetar både mot service, underhåll och industrientreprenader så erbjuder vi en stor flexibilitet och möjlighet att utveckla erfarenhet och kompetens dit man önskar.
Övertidsarbete, helgarbete och resejobb förekommer för den som önskar.

Skicka ett CV med kort beskrivning om dig själv till info@imeab.se

För mer information om tjänsten: erik.claesson@imeab.se

ADM

Inga lediga tjänster.