Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi har fått fler kunder och uppdrag – därför söker vi fler industrielektriker till vårt team!

Vill du ha ett omväxlande och intressant jobb som elektriker? Vi letar efter dig som gillar tekniska utmaningar och har några års erfarenhet av att jobba inom industrin eller liknande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en plats i ett framgångsrikt team i ett företag på frammarsch. IMEs ledstjärna är att med bred erfarenhet och spetskompetens ge vår kunder den bästa totala lösningen för tillverkning, montage och installation samt underhåll.
För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Claes Turesson på 011-19 44 83 eller Mats Turesson på 011-19 44 88.

Dina arbetsuppgifter

Du som elektriker hos IME planerar, samordnar och utför uppdrag åt IME:s kunder på plats i kundens lokaler. Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna består av allt från projektering, nyinstallation och driftsättningar till felsökningar och underhåll. Viss arbetsberedskap- /jourtjänstgöring ingår oftast i våra åtaganden. Att Du och dina arbetskamrater trivs tillsammans och att vi har kul och trevligt på jobbet är vår filosofi och en del av vår framgång

Kvalifikationer

Du har dokumenterade behörigheter med lägst gymnasienivå (elprogrammet), med inriktning elteknik, installationsteknik eller motsvarande och en stabil teoretisk grund inom ellära. Du skall ha några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin som elektriker med arbetsuppgifter som el-underhåll, felsökning och installation. Då våra kunder spänner över en stor teknisk bredd är det en stor fördel om du har ett intresse av att arbeta med både ny och äldre teknik. B-körkort är ett krav. Utifrån en säkerhetsaspekt kan du kommunicera på svenska, såväl i tal som i skrift.

Vill man även ta uppdrag utomlands så kan IME ha uppdrag både inom och utom Europa. Det är därför en fördel om du har god kunskap i tal skrift på engelska eller andra “europeiska” språk och gärna med facktermer.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar problemlösning och är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar. Vi tror också att du har ett logiskt och strukturerat angreppssätt i felsökningssituationer och kan hantera att arbeta under tidspress vid t ex stillestånd.

Ansök nu

Skicka din ansökan i form av personligt brev, med bifogad cv, till:

info(at)imeab.se

 

 

Vi söker kontinuerligt erfarna elektriker så skicka gärna in ditt CV så tar vi en kontakt för en förutsättningslös diskussion.

Skicka din ansökan till:

info(at)imeab.se

Vi har fått fler kunder och söker fler svetsare/mekaniker till vårt team!

Vill du ha ett omväxlande och intressant jobb som innefattar svets, smide och mekanik? Vi letar efter dig som gillar tekniska utmaningar och har några års erfarenhet av att jobba inom industrin eller liknande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en plats i ett framgångsrikt team på ett företag i frammarsch.
För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Daniel Svenson på 011-19 44 81 eller Mats Sågensjö på 011-300 42 55.

Dina arbetsuppgifter

Du som svetsare/mekaniker hos IME kommer jobba med tillverkning av olika svetsade konstruktioner enligt ritningsunderlag i vår verkstad samt montering hos kunder. Arbetet är fritt med ett stort mått av eget ansvar. Du är med och planerar, samordnar och utför uppdrag åt IME:s kunder på plats hos kund. Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag. Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna rör allt från projektering, tillverkning, nyinstallation och driftsättningar till underhåll av maskiner hos kund. Viss jourtjänstgöring ingår i våra åtaganden.

Kvalifikationer

God kunskap i ritningsläsning är ett krav. God kännedom om svetsning i svart samt rostfritt material. Svetsmetoder MMA, MIG/MAG samt TIG. Du har en stabil teoretisk grund inom mekanik. Du skall ha några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin. Vi har en variation av kunder med många olika moment och olika maskiner som ger en omväxlande vardag. Det kräver en viss teknisk bredd och det är därför en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med problemlösning och felsökning i både ny och äldre teknik. B-körkort är ett krav. Utifrån en säkerhetsaspekt kan du kommunicera på svenska, såväl i tal som i skrift.

Vill Du även ta uppdrag utomlands så har IME kontinuerligt kortare uppdrag både inom och utom Europa. Det är därför en fördel om du har god kunskap i tal skrift på engelska och gärna med facktermer.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar ordning och reda och tycker det är roligt med problemlösning. Du är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar.

Det finns för närvarande inga lediga tjänster.

Skicka ditt CV!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Inom vilket yrke?
ElinstallationElteknikMek, Svets & SmideIndustriplast

Varför ska vi anställa JUST dig?

Bifoga CV:

Pin It on Pinterest

Share This