IME växer vidare och kan med glädje informera att vi fr.o.m den 1:e juni 2020 tar över verksamheten som tidigare gick under namnet Svets & Form i Norrköping.

Verksamheten består av CNC-styrda svarv- och fräsmaskiner och plåtverkstad med tillhörande svetsstationer, vattenskärning samt stansmaskin. Vi ser det som ett fantastiskt komplement i vår strävan att ge våra industrikunder ett fullständigt servicesortiment att tillgå. ”Med detta samarbete kommer kunderna endast att behöva en kontaktperson från ett företag när dom behöver få komplexa nyinstallationer eller service gjorda i sin verksamhet”, säger IMEs VD Claes Turesson.

Vidare säger Claes, IME ökar också förmågan att ta ännu större och mer komplexa projekt inom industrin.

Vårt helhetsgrepp med mekanisk verkstad, byggsmide, skärande bearbetning samt hela vår elavdelning (konstruktion, installation, automation) ger oss ett väldigt brett och samtidigt djupt utbud av tjänster för i de flesta industrier i Östergötland med omnejd.

From den 1 september kommer vi att ha förmånen att jobba tillsammans med Erik ”Clabbe” Claesson som har många års erfarenhet av industriservice i regionen. Maskinbearbetningen kommer att ske i hyrda lokaler på Navestadsgatan 40 där vi nyligen anställt flera viktiga operatörer för att säkerställa produktionen. Vi kommer fortsättningsvis att nås både i befintliga lokaler på Tenngatan 4 och på Navestadsgatan 40, i Norrköping.

Vill ni få offerter eller bara har några frågor så hör gärna av Er till:

Claes Turesson                                            Anders Gehrke

VD                                                                  Sälj/Marknad

070-661 8474                                                 070-573 6411

claes.turesson@imeab.se                           anders.gehrke@imeab.se

Pin It on Pinterest

Share This